Times Obserwer

Times Obserwer

Times Obserwer 2021-06-22 19:03:55

Vilnius och Lublin omfamnade av en magisk spegel. Jag hittade en nyfikenhet som uppmuntrar mig att besöka Lublin-regionerna.

Vilnius och Lublin i omfamning

Vilnius och Lublin var bundna ihop med en magisk spegel. I de gamla städerna i båda städerna finns en rund portal som visar den “andra sidan”. Cool sak. Allt detta tack vare det (internationella) projektet “Portal”. Projektet föddes och genomfördes i Vilnius.

Av många skäl anser jag att det är en bra idé, ett initiativ. En av dem är det faktum att jag är en diehard sf-fan. jag älskar SF-filmer och serier och böcker. Och stöter på omnämnandet av detta projekt (länk) Jag kom ihåg olika sf-trådar. Naturligtvis användes portalerna för att röra sig snabbt över långa avstånd och inte så enkel bildöverföring. Ändå är det något hopp som kanske. Så snart … Och säkert nu, det finns viss reflektionsmagi i den.

Som om någon var i gamla stan, i Lublin eller i Vilnius och lät honom titta in i denna magiska spegel. Jag vågar inte be dig att dela dina intryck ..

Source link

Important information

This news was originally published on this newspaper online. We recomend other articles. Full list of newspapers online can be find on this website (link)

Regards

the editorial team of the newspaper

Times Obserwer