Times Obserwer

Times Obserwer

Times Obserwer 2021-06-23 02:11:50

The Losers-filmen. Nästan en bra mix. Bli inte påverkad av undertexten, skriv bara in och läs en recension om denna actionfilm.

The Losers-filmen – snabb introduktion

Från början lär vi känna en grupp våghalsar vars öde vi kommer att följa. Det handlar om svek och hämnd. En enkel mall och viktigast av allt, hålls till slutet. Längs vägen introducerades en supergudinna men det gjordes med stor skicklighet. Sammantaget är varje plot (huvud eller sida) konsekvent och har ett syfte i den här filmen. Detta är mycket för en produktion som bara ska ge underhållning i dammet som omsluter det galna antalet besegrade motståndare.

The Losers-filmen – action och action igen, eller snarare plagiering och plagiering igen

Om jag skulle föra dig närmare den här filmen skulle jag använda mer kända produktioner och jag skulle snabbt hitta en blandning av tre filmer:

  • Uppdraget är möjligt – när det gäller mottagning av åtgärden och fotograferingsmetoden
  • Tillbehör – när det gäller gruppen och sättet att skapa karaktärer. Sådan zoomar in genom humor. Hur som helst, humor är ganska lika. Ibland är han dom och ibland är han rolig.
  • James Bond – den onda huvudkaraktären är ”levande” hämtad från denna kultserie.

Jag har aldrig haft ett nag mot filmen att den drar tungt på de stora föregångarna. Om något, skyller jag på att plagiat inte är så bra. Det är svårt att följa det redan slitna spåret. Det visar sig att många filmer har gått förlorade inom detta område.

När det gäller filmen Förlorarna det här är inte dåligt. Det är bra i första och andra poängen. I den tredje punkten är den dock svag. Men jag kommer att förklara detta i bedömningen i punkten: “agera”.

The Losers-filmen – trådar

Jag nämnde det tidigare, men det är värt att upprepa fördelen med den här filmen. Allmänheten känns. Varje efterföljande tråd introduceras medvetet. Varje tråd har hittats av en specifik anledning och vid rätt tidpunkt. Scenariot är väl genomtänkt.

The Losers-filmen – spelet agerar – det är bra

Jeffrey Dean Morgan – Jag gillade hans roll väldigt mycket (för mig topp 1 i den här filmen). Hur som helst, hela spelarna (förutom Jason Patric, som beskrivs nedan) spelade bra eller mycket bra.

Idris Elba – Jag kan inte säga att han spelade dåligt, men jag saknade något i den här föreställningen. Jag tror att den här skådespelaren föll i ett av få hål i manuset. Det fanns ingen trovärdighet eftersom det inte fanns tid för denna karaktär. Hon fick en liknande tid som andra medlemmar (de mindre betydelsefulla) i våghalsgruppen, men hon fick en rikare tråd. Och det var bara inte tillräckligt med tid för att göra tråden mer trovärdig. Det är synd eftersom den här skådespelaren är en mega smällare. Jag gillar hans tuffa outfits.

The Losers-filmen – spelet agerar – det är dåligt

Jason Patric, som spelade den främsta ”dåliga killen”, klarade inte rollen. När jag tittade på det hade jag intrycket att filmens “betyg” sjönk. Så snart jag fick skott utan den skådespelaren gick filmens “betyg” upp. Jag gillade inte den kopierade “zloty” från James Bond för att jag fick ett tomt skal, ett neutralt, utan att känna att jag ser några känslor i denna skapelse. Det är bara dåligt.

The Losers-filmen – effekter och resten

Det är rikt.

The Losers-filmen – vill titta på den igen om två år

Detta är inte en film som han sträcker ut för att återuppleva några ögonblick av känslor. Men det här är en film av någon som spelar i ett rum som du säkert kan se. Det här är en produktion som lyser medan du tittar på, men som går ut till maximalt direkt efter att den är klar. Det är svårt att beskriva. Åtminstone så ser jag det.

The Losers-filmen – slutlig utvärdering

Även om jag skrev om att filmen snabbt glömts bort har den många fördelar i sig och det är svårt för den att ge ett lågt betyg. Eftersom det inte förtjänar ett lågt betyg. Jag ångrar det, för jag ser stor potential i den, som, som vi vet, inte användes (vi fick ingen serie värt att komma ihåg). På vissa sätt gillar jag det mer än filmen Tillbehör. Jag antar att poängen är att jag gillar valet av skådespelare mer. Och så i slutet har jag en känsla av att om ytterligare 5 minuter i filmen gavs för tvisttråden på Clay vs Roque-linjen, skulle det bli en ännu bättre film. Men nej … vänta. Med detta största onda som pågår i Max utan att byta skådespelare skulle det dock inte ha förbättrats avsevärt.

reTraceX utvärderar: Jag rekomenderar

Förklaring av betyg:

I början varnar jag dig för att inte alla filmer kommer att ha alla tillgängliga betyg. Det finns helt enkelt grundläggande bedömningar (den som alltid kommer att vara), t.ex. en bedömning för en kategori. Det finns också betyg som “villighet att titta på nästa avsnitt”, som gäller för serier, så det är svårt att kräva att det har sin berättigande med den nominella fullängdsfilmen.

  • Kategori: betygsätta filmen i sin huvudkategori (naturligtvis är detta mitt subjektiva val. Ibland kan det hända att filmen till exempel är SF-action. Intressant SF-element som kommer att höja filmen mer. Som sagt – det är subjektivt men jag försöker inte skada filmen, jag försöker alltid se det här “något”.
  • Huvudintrig: bedömning av berättade huvudberättelser / Sidoteckningar: t.ex. återblickar, sidorättningar av karaktärer
  • Verkande
  • Bild, musik i Specialeffekter: dessa kan vara historiska dräkter eller liv på en annan planet. Jag kommer inte alltid att välja ut vart och ett av dessa element. Om jag inte hänvisade till det betyder det att det var ”neutralt” i receptionen.
  • Vill titta på ett avsnitt: omedelbart efter det föregående
  • Villighet att komma tillbaka om två år: skulle jag vilja se den här filmen eller serien igen / var det ett nöje att se filmen eller serien igen
  • Övergripande intryck: Utan att gå i detalj på den totala mottagningen.

Source link

Important information

This news was originally published on this newspaper online. We recomend other articles. Full list of newspapers online can be find on this website (link)

Regards

the editorial team of the newspaper

Times Obserwer