Times Obserwer

Times Obserwer

Times Obserwer 2021-06-25 03:20:55

Filmen 6 Underground. Nästan en bra mix från Netflix. Bli inte påverkad av undertexten, skriv bara in och läs en recension om denna actionfilm.

Film 6 Underground – Jag har sett det någonstans

Återigen har vi att göra med en gammal, beprövad mall. Men det stör mig inte och jag kan säkert säga att jag är nöjd. En actionfilm är inte ett fält för stora intellektuella shower. Det ska ske och det ska inte kränkas av dumhet. Filmen 6 Underground i detta avseende följer mer eller mindre det etablerade mönstret. Det är bra.

Filmen 6 Underground – action och action igen med en dos humor

Början av filmen bucklor. Jag gillar den här filmen och serverar i grunden skålen. Det påminner mig lite om bilder från superhjältefilmer. Jag är inte förvånad över att denna åtgärd tillämpades eftersom det är svårt att tro att någon som jagas av ett sådant gäng böner skulle överleva så länge. Tja, men filmen visar det så skickligt att jag blir lurad. Det är bara fantastiskt.

Film 6 Underground – trådar

Det jag tycker om den här filmen är också ett sätt att förse oss som tittare med det nödvändiga karaktärsinformationspaketet. Snabb, kortfattad och jag känner mig inte missnöjd. Tja, kanske är det för “grunt”. Men detta är redan en form av individuell förståelse.

Filmen 6 Underground – spelet skådespelare kan vara …

Kan vara lite bättre. Problemet i filmer är då när vi ser en skådespelare som spelade en blixt någonstans och i filmen som ses är den så … blek. Ibland tar betraktaren inte uppmärksamhet på kronologin och vi tittar bara på den “bleka” tidigare föreställningen och “skottet” är från en senare tidpunkt då skådespelaren har utvecklat sig i sina färdigheter.

Men inte i det här fallet. Ryan Reynolds redan efter andra delen Deadpool han kunde ge lite mer. Och jag vet inte om dessa är det Deadpools detta är en fördel i hans prestationer. Jag tror att de är gravida. I filmen 6 Underjordiska vi har en viss inre kamp mellan Reynolds och Deadpool och Reynolds med Säkert hus.

När det gäller de andra aktörerna: det är väldigt roligt. Fin blandning med mycket olika karaktärer. Jag har inga invändningar. Och det “dåliga” är mer vanligt, men också bättre (för utan konstgjorda freaks) än i film Förlorarna.

6 Underjordisk film – Netflix

Jag vet inte om många är medvetna om det, men den här filmen heter Netflix Originals, så det är en produktion, egendom för Netflix. I samband med att klaga på denna jätte är det värt att komma ihåg. De gjorde en mycket trevlig film.

Film 6 Underground – effekter och resten

Det är fantastiskt när det gäller action och alla nödvändiga kuvert. Scenerna är inspelade i stor skala. Början av filmen är en stor bokstav C. Sedan går den ner lite, men lyckligtvis kommer vi inte till lite c, knakar med en tunn röst. Du vet vad som händer.

6 Underjordisk film – vill se den igen om 2 år

Väldigt liten. Återigen en ny film som inte slog igenom glastaket. Det finns ingen kultkaraktär i den. De gamla stadierna gillar Rovdjur det är en stor sak och jag vet inte vad du behöver göra för att bryta dig in i denna liga. Kanske för många liknande filmer. Ibland försöker vissa skapare lägga till något extra för att uppnå det omöjliga, och oftast slutar det i en katastrof. Lyckligtvis i filmen 6 Undeground det finns inget sådant. En mycket korrekt actionfilm kom ut.

Film 6 Underground – slutlig utvärdering

Detta är en mycket korrekt actionfilm. Gå vidare för att se.

reTraceX utvärderar: Jag rekomenderar

Förtydligande av betyg i filmrecension:

I början varnar jag dig för att inte alla film kommer att ha alla tillgängliga betyg. Det finns helt enkelt grundläggande bedömningar (den som alltid kommer att vara), t.ex. en bedömning för en kategori. Det finns också betyg som “vill titta på nästa avsnitt” som gäller serier så det är svårt att kräva den bedömda film i full längd den hade sitt rättsfall.

  • Kategori: filmbetyg i sin huvudkategori (naturligtvis är detta mitt subjektiva val. Ibland kan det hända att en film t.ex. SF dela med sig. jag väljer Åtgärdskategori därför att film är bättre på detta område. Ibland väljer jag SF för i film det kan vara väldigt intressant element SFvilket kommer att öka filmens betyg starkare. Som jag sa – det här är det subjektiv utvärdering men jag försöker inte göra ont filmbetyg. Jag försöker alltid se det ”något”.
  • Huvudintrig: bedömning av berättade huvudberättelser / Sidoteckningar: t.ex. återblickar, sidorättningar av karaktärer
  • Verkande
  • Bild, musik i Specialeffekter: dessa kan vara historiska dräkter eller liv på en annan planet. Jag kommer inte alltid att välja ut vart och ett av dessa element. Om jag inte hänvisade till det betyder det att det var ”neutralt” i receptionen.
  • Vill titta på ett avsnitt: omedelbart efter det föregående
  • Villighet att komma tillbaka om två år: skulle jag vilja se den här filmen eller serien igen / var det ett nöje att se filmen eller serien igen
  • Helhetsintryck: utan att gå in i detalj på det totala mottagandet.

Source link

Important information

This news was originally published on this newspaper online. We recomend other articles. Full list of newspapers online can be find on this website (link)

Regards

the editorial team of the newspaper

Times Obserwer