Times Obserwer

Times Obserwer

Times Obserwer 2021-06-27 14:13:34

Marco Polo Hundra ögon. Det är en separat berättelse om en av de viktigaste karaktärerna i huvudserien, det vill säga Marco Polo. Och precis som huvudserien – den kan avnjutas.

Marco Polo Hundra ögon

Ibland kan du hitta inlägg, ord, meningar eller memes av glädje när en marknadsföringsbyrå känner av marknaden och i rätt ögonblick, under en slumpmässig händelse eller strax efter att den har skapat en enkel, bra, exakt annonsering. Dynamisk marknadsföring.

Det här är vad jag tycker om denna Netflix mini-serie. Jag skrev just i serien Marco Polo (du hittar den här: Marco Polo-serien. Netflix! Din rånare! Vad ska man titta på 2021?), Det finns inga experter utan bara revisorer med Netflix. Jag hänvisade till det beslut som Netflix fattade, dvs. att ta bort serien, vilket var bra, och det fick bra betyg från tittarna. För att vara konsekvent i mitt uttalande kommer jag att säga att jag tror att Netflix avskedade experterna direkt efter att ha beslutat att skjuta en miniserie Marco Polo Hundra ögon.

Eftersom detta beslut är bra. Vi har en annan trevlig filmprodukt. Är det lika bra som huvudserien?

Marco Polo Hundra ögon – om vad?

För att inte förstöra det kommer det bara att skriva att vi får en djupgående historia om en av de mest intressanta och mycket viktiga karaktärerna från huvudserien. När jag såg Marco Polo-serien var jag hungrig efter mig själv och ville se mer om denna karaktär. Jag skrev också att jag saknar mer “öst” när det gäller slagsmål. Det är lite som om vi fick en bra första förrätt, men ändå någonstans inuti skulle vi fortfarande vara missnöjda, så kocken, som såg vår förvirring i våra ögon, förberedde snabbt en halv maträtt från hans kortaste showcase-lista.

Så här är det. En sådan extra. Mycket njutbart. Och i det här fallet ångrar jag inte att det bara är en halv maträtt. Det är precis rätt. Eftersom det ska vara ett tillägg. Och i den här rollen – det fungerar bra.

Marco Polo Hundra ögon – fullständig bedömning

Eftersom detta är en förlängning av huvudserien är denna miniserie helt enkelt en bra reflektion. Det är ingen mening att skriva om enskilda element. Jag kan bara skriva att kvaliteten inte försämras. Det kan bara vara små förändringar, intensiteten i andra element.

Jag har redan skrivit om andan i öst. Det är lite som att ha ett fantastiskt foto och applicera ett annat filter korrekt. Vi får ett nytt bra foto. Det är annorlunda och ändå detsamma. Jag kan inte beskriva det annars.

Slutligen vill jag tillägga att naturligtvis berättelsen i denna miniserie är intressant, men på grund av skalan kan mitt betyg inte jämföras med betyget från serien Marco Polo. Jag kommer att betygsätta lite lägre.

Marco Polo One Hundred Eyes – vill se det igen om två år

Förmodligen bara i detta element kommer jag att sänka betyget avsevärt. När det gäller huvudserien vill jag fortfarande titta på den igen, men jag har inte den här “hungern” efter mer.

Marco Polo Hundra ögon – slutbedömning

Om någon gillade showen Marco Polo det kan djärvt räcka till miniserien Marco Polo Hundra ögon. Om någon inte har sett huvudserien rekommenderar jag att du inte börjar ditt äventyr med Marco Polo från denna miniserie. Jag tror inte riktigt att det är en fristående produktion. Vad betyder det?

Tja, det är så nära släkt med huvudserien, där vi började vårt äventyr med vår huvudperson där att genom att starta denna resa i serievärlden från denna sida (dvs. miniserien, inte huvudserien), kommer att förlora mer än vi vinner.

reTraceX utvärderar: Jag rekomenderar.

Förtydligande av betyg i filmrecension:

I början varnar jag dig för att inte alla film kommer att ha alla tillgängliga betyg. Det finns helt enkelt grundläggande bedömningar (den som alltid kommer att vara), t.ex. en bedömning för en kategori. Det finns också betyg som “vill titta på nästa avsnitt” som gäller serier så det är svårt att kräva den bedömda film i full längd den hade sitt rättsfall.

  • Kategori: filmbetyg i sin huvudkategori (naturligtvis är detta mitt subjektiva val. Ibland kan det hända att en film t.ex. SF dela med sig. jag väljer Åtgärdskategori därför att film är bättre på detta område. Ibland väljer jag SF för i film det kan vara väldigt intressant element SFvilket kommer att öka filmens betyg starkare. Som jag sa – det här är det subjektiv utvärdering men jag försöker inte göra ont filmbetyg. Jag försöker alltid se det ”något”.
  • Huvudintrig: bedömning av berättade huvudberättelser / Sidoteckningar: t.ex. återblickar, sidorättningar av karaktärer
  • Verkande
  • Bild, musik i Specialeffekter: dessa kan vara historiska dräkter eller liv på en annan planet. Jag kommer inte alltid att välja ut vart och ett av dessa element. Om jag inte hänvisade till det betyder det att det var ”neutralt” i receptionen.
  • Vill titta på ett avsnitt: omedelbart efter det föregående
  • Villighet att komma tillbaka om två år: skulle jag vilja se den här filmen eller serien igen / var det ett nöje att se filmen eller serien igen
  • Övergripande intryck: Utan att gå i detalj på den totala mottagningen.

Source link

Important information

This news was originally published on this newspaper online. We recomend other articles. Full list of newspapers online can be find on this website (link)

Regards

the editorial team of the newspaper

Times Obserwer