Times Obserwer

Times Obserwer

Times Obserwer 2021-07-01 07:46:50

Ocena

ogólne
5 / 10
5%
ogólne
5 / 10
5%
ogólne
5 / 10
5%
ogólne
5 / 10
5%
ogólne
5 / 10
5%
ogólne
5 / 10
5%
ogólne
5 / 10
5%
5
Warto zobaczyć

Summary

Han är där inne serier något specifikt. En sådan plagiering, så skickligt gjord att det bara ibland finns en namnlös tanke på baksidan av huvudet att något är fel. Ordet plagiering gäller int

 

Lucifer-serien. En fallen ängel som förlorade sina änglavingar genom att skära av dem för sig själv. Och min inställning till denna show är liknande. Den första säsongen är en flygning i full prakt. Under säsong två landade jag och blev av med mina vingar. Utan minsta ånger. Varför? Jag skulle vilja skriva några störande meningar, skrämmande ord som anledningar till mitt tillvägagångssätt eller mottagande av denna serie, men jag kan inte. Jag varnar dig för att sanningen ibland är tråkig.

Lucifer-serien – min första mottagning

Han är där inne serier något specifikt. En sådan plagiering, så skickligt gjord att det bara ibland finns en namnlös tanke på baksidan av huvudet att något är fel. Ordet plagiering gäller inte denna serie (eller snarare används den för mycket). Detta ord är helt enkelt det bästa för mig (och kanske för dig) i den här förklaringen för att illustrera de känslor som dyker upp i mig (som är momentana, blinkande, knappt märkbara). Det finns en dos unikhet i denna serie, och om jag skulle försöka namnge det namnlösa skulle jag säga att det beror på skådespelarna. Skådespelare som passar perfekt för de roller de spelar. Skådespelare passade perfekt till manuset och redan full av berättelser där deras karaktärer lever. Skådespelare passade perfekt till den genomförda, implementerade och live-interaktionen mellan karaktärerna.

Serie Lucifer – problem uppstår i aktion

Problemet med serier är ett – hur man upprätthåller ett ganska högt intresse från tittaren. I mitt fall serien djävulen misslyckades. Men jag vet att den har en stor publik, så det är svårt att säga så direkt att “projektet” misslyckades. Om jag var tvungen att ange den viktigaste anledningen till att “ogilla” serien skulle det vara åtgärden. Eller snarare ett mönster av ett avsnitt. Jag vet inte om jag redan har ätit en serie “copy-paste” avsnitt, men det gjorde jag åtminstone. Ganska snabbt för att han nämnde under andra säsongen.

Vad menar jag med copy-paste? Jag förstår detta som ett utställningsfall Detektivmunk till exempel. Det finns många liknande serier. Varje avsnitt verkar vara avskalat från “skräp” det skulle visa sig vara samma skelett. Men för vissa serier intresserar mig omklädningen av samma skelett mig. Och inte i fallet med andra serier. Och det är svårt att förklara varför det är så.

Lucifer-serien – jag är inte missnöjd

Den första säsongen visar oss några riktigt djupa karaktärer. Och jag är inte missnöjd med att följa dessa karaktärers öde. Deras förvandling – från den goda sidan till den dåliga sidan, från vänster till höger eller från norr till söder, intresserar mig inte. Det finns ingen “wow” -effekt, ingen dynamik i spetsen för dessa karaktärer eller i de ändringar som gjorts i åtgärden (i termer av huvudplottar, inte i termer av plottar i en episod). Sammantaget har jag en känsla av att serien var avsedd för den här säsongen. Och sedan fortsatte det för att han gillade det för mycket.

Lucifer-serien – dessa obeslutsamhet

I den här serien ville de kombinera serien samtidigt Detektivmunk med någon episk berättelse i disen av en katolsk version av en film som liknar en bild Titans vrede. Det är så jag tänker på den här detektiven Monk – analyserar på djupet jag är inte förvånad över att jag hade en sådan första förening. Så detta “exempel” som jag skrev några meningar tidigare är ganska onödigt.

Tänker längre på showen djävulen sedan kommer jag till en annan slutsats att jag förmodligen gillade det uppdaterat Detektivmunk men jag köpte inte projektet ”gudarnas kamp”. För detta projekt där det finns kamp, ​​aggression, makt, dynamik, mörker behöver du en trovärdig omvandling av huvudpersonen. Och jag känner att han fortfarande sitter fast i mönstret för den första säsongen. Naiv, artig, saknar gammal karisma, tomt, vackert skal. Inget mer..

Lucifer-serien – skådespelare och effekter

Som jag redan skrev – spelar skådespelarna mycket bra och ser väldigt bra ut. Stor gjutning. Här har jag inte mycket utrymme att “välja på”. Det här är naturligtvis inte “enastående” skådespel, men det är riktigt gedigen. Hela skalet, dvs effekter eller dekorationer, är också mycket solida. Tekniskt sett är showen bra. Verkligen.

Lucifer-serien – leda?

För mig Ja. En del av naiviteten från säsong 1 som jag märkte att jag kunde svälja. Upprepande mönster, spel, naivitet under säsong 2 gav mig en hög “tillräckligt” tanke. Naturligtvis är denna serie bättre än den polska serien Fader Matthew för att han har mer att erbjuda men den här känns mer i säsong 1 för senare kan vi bara klaga ”kungen är naken”.

Serien Lucifer – Netflix har inga egna regler

Konstigt för den här serien Netflix glömde helt bort sina egna regler. Nästa säsonger skapas (6!). Trots min inställning kommer jag inte att skälla ut det här företaget. Tvärtom. Ära till dem! Å andra sidan tycker jag synd om att så många trevliga projekt har raderats brutalt. Väl. Jag förstår bara inte.

Serial Lucifer – Netflix och dess kopieringspasta

Jag skrev i detta serierecensioner, om “copy-paste” -mekanismen. Jag skrev nyligen en ny recension. Också en serie. Även signerade Netflix Originals. Vi pratar om Lupinserie på Netflix. Tråkig nyhet. Vad ska man titta på 2021?. Undertexten i sig är betydelsefull. Varför kom jag inte på det här förr. Ah .. din munk. Jag kommer ihåg dig länge …

Lucifer-serien – vill se det igen om två år

Jag har inte det minsta. Jag kommer inte att svälja denna maträtt som jag har ätit en gång tidigare. För mig är den här serien bara för tråkig och för schematisk.

Lucifer-serien – slutlig utvärdering

Bara för att jag tappade andan i den här showen betyder det inte att du inte kommer att gilla det heller. Denna serie har många fans och bra betyg. Det är värt att se den första säsongen för att känna en ganska specifik atmosfär.

reTraceX utvärderar: Du kan se

Förtydligande av betyg i filmrecension:

I början varnar jag dig för att inte alla film kommer att ha alla tillgängliga betyg. Det finns helt enkelt grundläggande bedömningar (den som alltid kommer att vara), t.ex. en bedömning för en kategori. Det finns också betyg som “vill titta på nästa avsnitt” som gäller serier så det är svårt att kräva den bedömda film i full längd den hade sitt rättsfall.

  • Kategori: filmbetyg i sin huvudkategori (naturligtvis är detta mitt subjektiva val. Ibland kan det hända att en film t.ex. SF dela med sig. jag väljer Åtgärdskategori därför att film är bättre på detta område. Ibland väljer jag SF för i film det kan vara väldigt intressant element SFvilket kommer att öka filmens betyg starkare. Som jag sa – det här är det subjektiv utvärdering men jag försöker inte göra ont filmbetyg. Jag försöker alltid se det ”något”.
  • Huvudintrig: bedömning av berättade huvudberättelser / Sidoteckningar: t.ex. återblickar, sidorättningar av karaktärer
  • Verkande
  • Bild, musik i Specialeffekter: dessa kan vara historiska dräkter eller liv på en annan planet. Jag kommer inte alltid att välja ut vart och ett av dessa element. Om jag inte hänvisade till det betyder det att det var ”neutralt” i receptionen.
  • Vill titta på ett avsnitt: omedelbart efter det föregående
  • Villighet att komma tillbaka om två år: skulle jag vilja se den här filmen eller serien igen / var det ett nöje att se filmen eller serien igen
  • Övergripande intryck: Utan att gå i detalj på den totala mottagningen.

Source link

 

Important information

This news was originally published on this newspaper online. We recomend other articles. Full list of newspapers online can be find on this website (link)

Regards

the editorial team of the newspaper

Times Obserwer